Trash the dress med Stall Buar

I kväll har vi haft så otroligt roligt. Efter att det spöregnat hela dagen var vi länge lite oroliga för hur det skulle gå med den efterlängtade "Trash the dress"-fotograferingen med tjejerna på Stall Buar. Men tack och lov blev det lite uppehåll till och från även om många av bilderna är tagna i lätt regn.

De vackra modellerna heter Felicia Lennström & Evelina Kyrk. Hästarna heter NamNam, Shane & Fabbe. Extra tack till Ann-Louise Calner (till Ann-Louise blogg) som såg till att detta blev av, och till underbara Benny Ottosson på OttossonPhoto.com för att du sammanförde oss.

Fantastiska hästar, fantastiska tjejer och en helt underbart rolig kväll i både solsken och regn! Tack alla inblandade både framför och bakom kameran. ♥ // Jane & Björn

 

 

loading...

2009 i samband med vårt bröllop togs upplevde vi vår första "trash the dress"-fotografering. Med oss som modeller!

Tillsammans med fotograf Benny Ottosson förverkligades våra galna fotoidéer. Tack Benny du är vår hjälte! 

Vi fick helt klart blodad tand och idéerna är många. 

 

Våren 2012 tog vi över domänen trashthedress.se. Domänen kommer förhoppningsvis fyllas på med galnare och mer trashiga bilder allt eftersom. Sugen på att vara en del av detta? Kontakta oss för mer info.

Etiketter: wedding trashthedress

Kommentera gärna: